Smørkylling med sørbrød.

lifestyle4

Jeg spiste en kylling i den indiske restauranten Masala i Wroclaw. Jeg husker middagen med Blog Festival-teamet i kveld. Jeg husker jeg var så sulten. Noen av oss gikk seg vill. Natten var veldig kul, som om jeg kunne lukte den om høsten. Jeg husker jeg tok en selfie på spisebordet og kikket spottende på gjestene som satt ved det inngjerdede bordet. Jeg husker at jeg klarte å stoppe et øyeblikk, nok til å replikere i tankene mine, etter å ha smakt, å smake på en deilig oppskrift, jeg tok en servitør. Etter å ha drukket i en time etter at jeg kom hjem, klarte jeg å gjenskape smørkyllingen jeg bestilte (det var ikke et insentiv for kornene mine). Qu Chuanyan er nesten nøyaktig den samme.
Veldig bra for kalde dager. Jeg liker de rike krydderne i det indiske kjøkkenet, og jeg liker skarpheten og ekspressiviteten. Men det jeg liker aller best med denne retten er at den kan spises med hendene, vinkende nonnebrød med smør-tomatsaus. La oss begynne!

trenge:

Marinerende ingredienser:
· Store pakker med tykk, fet gresk yoghurt.
· To ss sitronsaft.
· En spiseskje gurkemeie.
· To ss Garam Masala.
· En spiseskje malt spisskummen.

・ Kyllingbryst (eller to; sausen kommer ganske mye ut)
1/3 kubisk smør (82% fett)
· Noen spiseskjeer vegetabilsk olje.
-2 løk.
-4-5 hvitløksfedd.
-2 ss ingefær.
· 1 ts kanel.
-chili.
· Salt smak.
· Tomatpuré.
· Liten krem ​​18%
· Smak av tomatsaus.
· Frisk koriander på toppen (jeg ikke: ()

Først og fremst må vi marinere kjøttet.


1.Skjær i biter og bland den greske yoghurten med sitronsaft, garamdianfisk, gurkemeie og spisskummen. Det er selvfølgelig best å la kyllingen ligge i kjøleskapet over natten, men hvis du bare har 2 timer, så vær det.
Når kjøttet er marinert, løser vi opp smøret i en stor, ganske dyp stekepanne.
2.På denne måten brenner den ikke. Vi bruker noen teskjeer vegetabilsk olje til å vanne den. Etter at smøret er oppløst, tilsett fjærløk og stek under omrøring i noen minutter. Tilsett deretter hakket hvitløk, ingefær og chili.
3.Rør til løken er myk. Tilsett så tomatpuré, kanel og salt og kok sausen i ca 10 minutter.

Time’s kylling, sammen med alle marinadene, legger vi den i gryten og koker alt i 30 minutter, med mindre varme (er gryten din dyp nok? Eller er den en stor gryte? Ikke bekymre deg, jeg vil begrave alt Gryte mens du lager mat :)).
Når kyllingen er myk og tilberedt, deilig, fjerner vi gassen fra retten, venter til den avkjøles, og tilfører fløte og muligens tomatsaus.

Dryss over med fersk koriander.

På tide å spise Nunn-brød. Uten det er det greit. Jeg trodde jeg ikke kunne gjøre det, men jeg ble uhyggelig.

trenge:
· 2 ss olje.
-1 kopp varm melk.
· 1 ts tørrgjær.
-150 ml naturlig yoghurt.
· 3 kopper hvetemel, pluss dryssende vann, klissete hender osv.
· 2 ts sukker.
· 1,5 ts salt.

Vi utvikler en løsning. Hell lett oppvarmet melk og en teskje sukker i et fat, hell i gjær og rør. Vi forlater et varmt sted og venter på en 5-minutters reaksjon 🙂 Ved den andre bollen blander vi melet med gjenværende sukker, salt og olje. For dette formål legger vi melk, gjær og naturlig yoghurt. Vi blander alt og elter deigen til den fjærer. Fukt hendene med vann, for det vil klebe seg, eller hvis du liker å drysse hendene med mel. Nå har vi laget kaker tid til å vokse og doble størrelsen. Når dette skjer, danner vi paier, scones, spisepinner eller hva din sjel ønsker, og spredes på den oljeaktige tallerkenen. Så vi forbereder oss på å forvarme ovnen til 250 grader og la koke i ca 7 minutter. Stek meg, kutt i biter og legg den på tallerkenen med kyllingen. Vi kan lage ris og lage noen deilige salater.
Generelt er det på tide å glemme det tette teppet helt, og glede deg over de nyfunnede favorittene dine.