Ovennevnte rapport om tiltak-insentiv.

lifestyle5

Jeg liker øyeblikket når seminaret starter, og spenningen faller fra kroppen min, jeg lager kaffe, ser på deltakerne, jentene og sakte spinner. Skremselen forsvant mellom selfien og cappuccinoen.

Målingen ovenfor er et seminar, vi er dedikert til de som ønsker å endre sitt fagfelt. De bør ha mot til å gå til sjefen din for å øke, avslutte jobben din, begynne å gjøre dine egne ting og begynne å forfølge en idé for deg selv.

Vi håper veldig godt at seminaret blir avholdt den 12. I Olivia Business Center, i Sky Club. Naturen i Gdansk, havet og den store transportstrømmen til havnen. Et veldig inspirerende sted skal symbolisere ambisjoner. Det skal inspirere deg til å måle høyere, å se deg selv og planen din fra et perspektiv.

Det er et nytt perspektiv på Gdansk, men også et nytt perspektiv på livet. Kjente du det?

Hva er hemmeligheten bak seminarets suksess? Hva med en god trener, en god kaffe eller en deltaker? Vi mener at tre elementer er avgjørende for møtet. Vi vil alltid påstå at kaffe er nødvendig – den første samtalen skjedde på hurtigtoget, isen slapp, det var litt latter, for mye, vi kjente oss selv på en gratis måte. Hva vil du si – vår (eller faktisk Brasil) kurer leveres alltid av Lublin og er et av hovedelementene i verkstedet, bra! :))))

Kaffe + kake. Hjemmelaget, røkelse, direkte fra ovnen. Konditori Jacek Plask (en flopp som en Fb! Dette er mesterfrokosten! For de som liker søthetsdypte konditori. Stolt!

Jeg liker blomster. Under seminaret vil jeg prøve mitt beste for å få noen buketter til å vises på scenen. Jeg tør påstå at det forbedrer stemningen og beroliger atmosfæren. Hvilke fargerike buketter liker du? Spør blomsterhandleren om sammensetningen. Det er som Facebook-profilen til en blomsterbutikk, og du kan tenke på det for deg!

På seminaret vil vi sette deg i hendene på eksperter. Det er ikke en tilfeldig person, men det er slik vi føler og vet at folk vil inspirere deg, de motiverer oss. Vi leter etter noen som er nær å forstå og måle en høyere måte å tenke på, og samtidig vil de gi deg vinger, ledetekst og tenke.

Piot Wojchhovsky gikk ut av sikker sone. Ikke la deg føle deg komfortabel, men veiled deg selv til å møte frykten din på en ubehagelig måte, for å gå videre og utvikle deg. Å komme seg ut av komfortsonen din er skummel, men bare når du tenker på det. Når vi tar grep, åpnes nye muligheter for oss, og vi føler oss sterkere.

Peter viste oss noen eksempler på hvordan et ord kan forårsake en rekke gode forklaringer og realisere handlinger. Alle deler ideer, snakker om kanaler og deltar i andre. Styrken til noen få mennesker er en sikker suksess, så lenge du samler deg mot til å ta det første skrittet.

For noen er den vanskelige oppgaven å vise hva du og vi liker, vi er siden. En million mennesker vil endre loven på et papir? Men hvis du klarer en ting, vil du lykkes, den neste.

Camila Chanomska er en profesjonell trener, alt med mot og selvtillit. Alle har talent. Alle kan utvikle og dyrke det, slik at det ikke bare er en hobby, men også en livsstil. Alle er gode på noe, og alle kan være den beste versjonen av seg selv, uten kompleksitet.

Realisering av drømmer betyr realisering av dem. Men før vi gjør det, har vi lært styrkene våre. Vil du gjøre det Camille ba om, og skrive 200 av hans suksesser? Gjør det, og du vil føle at tilliten din blir stram. Jo sterkere kraften du har, jo sterkere er selvkraften og planlegging av livet ditt.

Så til slutt … Husker du den lille havfruen? Hvis du ikke kjenner dette eventyret, ville du tro at havfruen vil bli et menneske? Hva? Tvert imot, jeg går ikke en gang til psykiateren, og jeg tegner ikke et inspirasjonskart. Den eneste tingen du gjør er å holde deg til drømmen din. La oss kalle det, så bruk et saltkorn, i tilfelle det er en havfrue :))))

Hvis du har en drøm, skriv den ut. Hva trenger du å gjøre, det kan ikke fungere.

Målingen er høyere – hver dag, hver dag. Deltakerne våre tenker på oss. Vi håper at hver gang vi ser på treinnskriften fra Ahojshop, vil hun få energiboost.

Disse seminarene viser deg ikke bare noen viktige saker, men også oss. Han slår vingene våre, vi føler at vi er veldig viktige for deg, og de er alle nødvendige. Se det foreslåtte innlegget du vil skremme deg!

Gjør det og se hva som skjer. Mål høyere, fly høyere. Ta livet i egne hender og tro på drømmene dine.