Motivasjonsseminarer over Mirz

lifestyle

Åpenbart flyr vi høyere. Men vi vil ha mer, så vår målestandard er høyere. Vi inviterer deg til å delta i motivasjonsseminarer!

Alle av oss er implementert på forskjellige måter. Imidlertid ser vi alle etter en stilling på arbeidsmarkedet – som en etterfødt gründer, frilanser, eller å komme tilbake til jobb etter en kort eller lengre pause. Hvis du leser denne informasjonen, er det et tegn på at du leter etter en endring og din posisjon i virksomheten.

Måling-høyere.

Trenger du å endre?

Vi inviterer deg til å delta på seminaret i Gdansk Gdansk er en unik, inspirerende og vakker by. Med unntak av 12, kan du se det helt alene. Olivia Business Center Floor!

Forlat komfortsonen. Oppdag styrkene dine.
Erobre arbeidsmarkedet. Erobre verden, og målingen er høyere enn noensinne.
Dagsorden:

Foot Piot.

Samarbeid med Piotr Wojciechowski, et levende verksted, takk for at du steg opp til høyden av kreativiteten din, se hvor morsomt det er å komme deg ut av komfortsonen din. Lev dine drømmer og ideer lykkelig og effektivt, fordi du fortsatt tenker. Piotrick vil bevise for deg at du ikke trenger å være best, men at du er den første. Oppdag styrkene hans og inspirer tankene dine til å handle kreativt. Det må være det samme som før.

Camilla føtter.

Vet du hva du er best på? Da familien holdt et seminar med Kamila Czarnomska, var de trenere, karriere-konsulenter og bloggere. Det er hun som vil gi deg kraftig kunnskap. Når det gjelder motivasjon, forskjellen mellom drømmer og mål. Det vil hjelpe deg med å organisere målene dine og fortelle deg ferdige løsninger. Du vil analysere mulige kriseøyeblikk og lære å håndtere dem. Og alt er å gå ut på arbeidsmarkedet med frimodighet eller realisere drømmene dine.

Gjør to.no fra teamet du vil få vår duftende friskhet, forfatterens prosjektarrangør. Du vil lære å bruke den under veiledning av trenerne våre.

Seminaret vil bli avholdt i Olivia Sky Club. Det er et unikt sted hvor du kan se de tre byene, som i håndflaten din. For oss har det også en annen symbolsk betydning – Olivia Business Center er det største forretnings- og kontorsenteret i de tre byene, og et av de største forretningssentrene i Polen. For oss og deg er det en inspirasjon for å jobbe – hovedkontoret deres er det største hovedkvarteret. Ser du deg selv 10 år senere?

Vi håper veldig godt at vårt MIERZ OVER motiverende seminar vil bli avholdt i Olivia Business Center. Det er nettopp i den grad det kreative rommet til O4 ble opprettet, og ble en region for innovative nyetableringer og små bedrifter.

Bare i atmosfæren kan verkstedet vårt være fullt av styrke! Føle deg redd!

Vi vet at du trenger en impuls til å enten gå videre, eller gå tilbake til jobb, endre den eller gå inn på et høyere nivå av virksomhetsstart. Dette seminaret er forberedt for deg. Vi håper du vil være modig, stimulere og lade opp med energi.