MOTETRENDER FOR KVINNER 2010

Det har med rette blitt sagt av moteguruer at året 2010 er og vil fortsette å være et interessant og spennende år for mote. Med slutten av den globale finanskrisen og resesjonstrenden, ble det sett en omveltning i moteverdenen i begynnelsen av året, og dette fortsetter. I alle moteshowene som har funnet sted så langt, ser man en ny standard for mote. De siste trendene innen kvinnemote 2010 har blitt inspirert av gårsdagens klassiske stiler med en dash av sex, hud, farger, pynt og selvfølgelig attitude og glamour. La oss se noen av de siste kvinnemotetrendene 2010.

2010 Motefarger, trykk og mønstre


Det er en blanding av myke, delikate stiler med sporty utseende våren/sommeren 2010. Ingen tvil om at du kan spore et snev av tidligere mote, men blandet med moderne utseende i denne sesongen. Årets populære farger er nøytrale nyanser, sobre farger og også andre farger som blå, rosa, brun og overraskende nok en farge som neongrønn. Et viktig aspekt ved kvinnemotetrender i 2010 er at tunge mønstre og trykk, jordiske toner kombinert med dristige og opprørende design er inne i år. Så det er ikke noe galt eller pinlig å eksperimentere med et nøytralt antrekk, slå deg sammen med knallfarget fottøy som pumps og smykker for å gi litt farge til utseendet ditt. Eller skaff deg en nydelig kjole med store blomster- eller andre trykk over det hele, og slå den sammen med mønstrede håndvesker og strømper og smykker med bøyler.

Motetrender 2010 i moteklær for kvinner


Mens det siste tiåret ble motekretsen dominert av trange jeans, har trendene for moteklær for kvinner i 2010 sett fremveksten av løse bukser. Så gå for en baggy jeans og legg på deg en løs kurti eller tunika i år. Å bruke sportsantrekk er også en trend i 2010. Så du kan se i motebutikkene, designer joggedresser og moteriktige joggebukser. Disse to trendene har tydelig vist at mote 2010 er mer fokusert på komfort, snarere enn utseende.

Hotte dameshorts i lyse og livlige farger har gjort sitt inntog i 2010. Fargerike, tykke smykker og tilbehør og store briller spiller en viktig rolle i å legge til glamour til ensemblet ditt. Ikke bruk for korte shorts for å gjøre deg selv til en motekatastrofe. En trykkende og sexy høy kjole er inne for de som ikke foretrekker å bruke shorts. Dette ser spesielt bra ut på de som har godt tonede ben og hud.

Hele skjørt er ute i 2010 og denne trenden har blitt erstattet bandasjeskjørt. Faktisk har motedesignerne konkludert med at bandasjeskjørtet er “it”-delen av fasjonable klær for kvinner for arbeid eller en natt ute. En figursydd topp gir den perfekte slanke figuren og fremhever midjen. Miniskjørt i nøytrale toner er også med i år.

Motetrenden for kvinner 2010 har også sett de uformelle t-skjortene sammen med denimjeans som ser bra ut på kvinner for den kule looken. Denimjeans vil aldri gå av moten. Det er et comeback av revne jeans kombinert med hvit t-skjorte.

Forretningsdrakter i form av blazere og formelle bukser er fortsatt inne, noe som legger vekt på maskuline kjønnskjoler. Denne har nå blitt utvidet til blazere med lang lengde med leggings eller shorts, med perler og armringer for den feminine looken. Den knelange capris, som viser frem en tonet kalv, er også sett blant de yngre partiet i 2010. Den er anstendig, kjølig og ser fortsatt varm ut.

En annen motetrend som er sett i 2010 er å være dristig og vakker med noen avslørende stiler. Lange, gulvlange kjoler er borte. Kvinner er faktisk villige til å gå ermeløse med sterke linjer for å se sexy ut bare ved å vise nok cleavage, og et kutt i midjen som definerer kurvene i stedet for å bli dekket av å ha på seg en lang kjole. Det avslørende stoffet er på mote.

2010 Mote Fottøy og tilbehør


Motetilbehør trender i 2010 viser fremveksten av store tilbehør. Ikke nøl med å bruke store kjeder, slående nagler, overdimensjonerte kjedevesker, glitrende armbånd, store anheng, dristige mansjetter og ringer. Stiletter er ute i år. I stedet er flate sko, pumps, bittesmå hælsko og støvler med spenner og glidelåser inne.

Konklusjon

Prøv ut stiler som ser bra ut på deg. Motetrender 2010 har vist en rekke alternativer for å mikse og matche og komme opp med riktig stil. Det er nødvendig å være motebevisst, men ikke nødvendig å holde seg til dem alltid. Hvis du føler at en bestemt stil er ute av moten, ikke bekymre deg, motetrender fortsetter å endre seg og når en gammel stil er tilbake på moten, bruker du den til rett tid. 2010 er et år for å ta tak i viktigheten av å være kvinne og omfavne kvinnelighetens essens. Det grunnleggende poenget med mote er å være komfortabel i det du har på deg.

For mer informasjon om moteklær for kvinner, sjekk ut moteklær og tilbehør for kvinner . En komplett b2b-markedsplass for moteriktige klær for kvinner som forretningsdrakter, dameskjorter, topper, kjoler, T-skjorter, skjørt, bukser, damekurti, dametunikaer, inkludert smykker, motevesker og fottøy. Send online forespørsel og få det beste svaret fra pålitelige produsenter og leverandører.