Kan du gjøre det!!!

lifestyle6

Selv om rapporten absolutt vil vises, men denne rapporten kommer ikke fra verkstedmålingen høyere. Men det vi sa har vært i vårt hjerte siden lørdag, og vi må fortelle deg det.

Basia snakket et ord på seminaret, og du nevnte det mange ganger i pausen. Vi er som deg.

Hva kan du gjøre selv?

Og det er ikke et lek, tilbedelsestale, får deg til å føle deg bedre og redusere avstanden. Kramper, vi er ikke de samme på to år. To år senere, når du får hånden din, vil du fokusere på det du har gjort bra, og du vil finne kraften til å jobbe for deg selv, deg selv og deg selv – du kan klappe deg selv på skulderen stolt . Jeg gjorde det, nei! Fordi vi var nøyaktig de samme som deg for to eller tre år siden, vet ikke vi skulle håndtere hverandre. Hvilken vei å gå, hva skal vi endre, hva du skal utvikle, eller er det noe å utvikle?

Heldigvis har du i det minste det første trinnet. Jeg har snakket om det – det er viktig å bestemme noe, si A, snakke høyt – jeg trenger å endre! Jeg vil fortsette! Jeg vil føle meg super flott for meg selv! Jeg vil bli verdsatt! Jeg må lykkes! Jeg Vær uavhengig! Jeg vil vekke oppmerksomhet! Jeg vil være fri! Jeg vil vokse! Jeg vil finne et formål i livet! Tenk. . . Og legg til hva du vil.

Jeg måler høyere fordi jeg vil fly høyere!

Vi er stolte av deg, vet du eller ikke, takk for ordene dine som ikke vil gå gjennom halsen. Du vet ikke hvordan du skal håndtere deg selv, du vet ikke hvordan du skal bli kvitt skyggen din, du vet ikke hvordan, hva og hva. Du vet ikke hvordan du skal begå selvmord, gjør det først.

Men vårt syn er annerledes. Du galet for å begå selvmord. Det første trinnet på seminaret. Neste trinn-snakk høyt om dine ønsker, frykt, frykt, drømmer. Det starter vanligvis med det. Du trenger ikke å ta et spektakulært skritt med en gang. Like viktig er de små tingene, som å skrive e-postmeldinger, sende tekstmeldinger og snakke om folks planer. Eller kanskje det viser seg at mens noen snakker, vil noen hjelpe deg med å styre rattet?

Jenter, dere er vakre, begravet sammen, helt alene.

Takk for seminaret lørdag. det er bra.

Monica.