Del bloggen på avstand.

lifestyle3

Vi er millioner av kilometer unna oss. Hvis vi var i USA, ville vi gå inn i en rød cabriolet, la den gå, kjørte bilen gjennom natten og løp ut til den andre sidens stikkontakt med det spredte håret til New York. Så kjøpte vi Philadelphia ostebager på Manhattan, gikk til Central Park og tok en kopp varm kaffe. Alt, diskutere strategien for å utvikle en blogg i svimlende hastighet. Det er noe 🙂

Men vi er på Pl, vi har ikke en rød bil, og avkjørselen er bare på Tczew. Vi har imidlertid en felles blogg som vi verner om sammen.

Vi har nevnt mange ganger at begrepet ZröbTo.no ble født i løpet av få minutter. Samme dag kjøpte vi et domenenavn, og det var lite plass på serveren, og ba om uerstattelige Conrad og Emilka for å hjelpe oss med å flytte hoven.
Når alle tar til orde for at fellesprosjekter (spesielt prosjekter med penger vises i bakgrunnen) er vennskapsdrap, hvor kommer begrunnelsen for å drive en bloggduet fra? Fordi vi er 100% klar over at sistnevnte er tilstrekkelig Suppler det for å lykkes sammen. Uten den ville vi ikke være de samme, fordi vi mangler dens egenskaper. Beklager? Se på hva vi skrev om oss selv.

Monica Bassia: Jeg liker hennes oppdrag. Alt ble faktisk skrevet ut litt etter litt, og krysset av for oppgavene på et papir som en dame på postkontoret. Hun var tapt fordi det var så få mennesker som ofte behandlet meg fordi jeg ikke hadde fristen. Det jeg ønsker meg mest er at jeg hadde en god idé i flere uker, og det var perfekt. På et tidspunkt sluttet hun å høre på meg og sendte den første e-posten til noen om å leie et hus. Monica forstod visjonen min i et halvt ord, og tok grep for å sette meg i en vertikal linje med sine handlinger, som jeg sårt trenger. Jeg liker ikke å være for sent, liker å fullføre det hun startet, og gjøre det jeg ikke kan, 🙂 Dessuten har den alltid en plan B, en nødutgang. Jeg fikk panikk, general Omate Cordina Koto, han har allerede implementert plan B (se vårt verksted).

Monica i Brasil:

I vårt tilfelle er 1 = 1 million. Basia leste forklaringene mine og fullførte setningen jeg startet. Vet du hvor mye energi det slår meg?

I Basi liker jeg den minimalistiske stilen. Det trenger ikke å blinke, og fyrverkeriet skaper en atmosfære med brettene. I tillegg er visjonen hennes veldig spesifikk, å vite hva hun vil og hvordan hun kan oppnå det. Det er en god ting å være sammen med mennesker som har et klart bilde i tankene og hvordan de skal realisere det. Vent litt, og Basiya vil sende meg et design, spredt på notatboken, blyantgrader. Det er vår base!

Jeg er ikke en leder av den typen. Basia er halvparten av mitt andre design. Alle har halvt mot, halv grunn og halv besluttsomhet. Vi har alle en pakke sammen.

Hvordan kjøre en eller to blogger?

Vennskap vennskap, men gjør, nei! Vi har fullført oppgaven. Helt fra begynnelsen har vi sett på bloggen som et prosjekt, som vil gi bakgrunnen for våre videre handlinger. Vi håper alle å kombinere lidenskap med arbeid. Vår beslutning om å skrive en blogg er hva vi liker å gjøre, fordi vi ønsker å nå folk. Vi møttes i Warszawa på våren, nippet til et dusin kopper kaffe, skrev ned alle våre mål, drømmer, hva vi ønsket å gjøre og hva vi ikke ville gjøre for banken.