Alt du trenger å vite før du kjøper en tomt.

lifestyle2

I dag vil jeg fortelle deg hvordan du kan kjøpe et stykke land. Når du velger ditt stykke land, hva du skal følge, hva du skal være spesielt oppmerksom på, og hva du skal nevne er som ild.

Du kan lese om det. Vi bestemte oss for å begynne å lete etter et stykke land. I den første oppføringen dukket den opp i en ny kategori i bloggen vår – “Intern”.


Klikk på innlegget, huset eller leiligheten – hva du skal velge?

Vi ser etter konspirasjonen vår.
Siden vi allerede visste at vi trengte et stykke land for å huse et hus, begynte vi å søke på Internett og håndhilse ved å skrive inn ordet ”salg av land” i søkemotoren. (gumtree.pl, allegro.pl, dom.gratka.pl, otodom.pl, olx.pl)
Da prisen på denne vakre eiendommen hoppet på dataskjermen, begynte vi å skjelve enda mer. Pris etter plass. Tross alt snakker vi om nær Warszawa. Med vårt budsjett kan vi glemme landet så nær hovedstaden.

5 km fra Warszawa + Universe.
10 kilometer fra Warszawa, dyrt !!!
15 kilometer fra Warszawa – fortsatt dyrt …
20-30 kilometer fra Warszawa, ok, la meg prøve å skremme meg 🙂

Prissvingningene på tomtene er mer eller mindre som kvinners stemning. Vi kjøpte den til halve prisen av området, bare fordi den ligger i kommunens kontaktsted. Det er en mulighet det er verdt å lete etter, fordi historien går av bestefaren til syklusen til USA, og håper at kontanter ikke vil være noe sted så snart som mulig.
I ett aspekt er stedet hvor vi kjøper jord en mulighet for muligheter. En dag, i stedet for å ta toget til Torue, tok vi toget til Sochachev. I det middelaldrende livet om sommeren ble verden oversvømmet i kveldslyset. Jeg ble forelsket i de omkringliggende landsbyene og landsbyene. På den tiden begrenset vi søket til dette området. Etter en periode med mislykket søk og vår egen konspirasjon bestemte vi oss for å bruke tjenestene til eiendomsmeglere. Vi har en fart – vi møter en kvinne som vokste opp i dette området og kjente hver vinkel og hver vinkel. Resultatene viste seg å være epileptiske.
Hva med å jobbe med en agent? Vi vil gjøre avtaler med dem på et bestemt tidspunkt og se forskjellige episoder på bestemte dager. Det er nøyaktig det samme som da leiligheten ble solgt. Agenten svarte oss hundrevis av spørsmål.

(Hvordan finne en eiendomsmegler? Det er enkelt å skrive inn søkemotoren “Eiendomsmegler … navnet på stedet; det er verdt poszperaé på Muratola-forumet, og for å finne riktig sted i graden, anbefaler forummedlemmene en passende agent) .

Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg velger et stykke land?


· Hva er reguleringsplanen for området der tomten vår ligger? I fremtiden kan det være en motorvei ved siden av huset?
· Er handlingen med vannforfølgelse? Våre hindringer, dette er verdifull kunnskap, fordi takket være det vet vi at vi må forbedre grunnlaget for vårt land og selve huset. (Denne gangen er akkumuleringen veldig viktig for vårt område, du kan like gjerne spørre om terrenget og snøstorm).
· Hva er miljøet rundt oss? Hvor nær er den travle ruten? Er det produksjonsanlegg, bensinstasjoner, skoler, barnehager, dagligvarebutikker, apotek, naboer i området? Hvordan er pendlingen vår?
Hvor langt ønsker vi å bringe denne konspirasjonen til media?
“Gå rundt i området og spør naboene dine hvordan de lever. Er det ikke vondt?

Helt fra begynnelsen var det nødvendig å behandle dette landet som et hus, slik at vi kunne tilbringe livet vårt. Tenk deg at vi bor her hver dag. Tenk på vår daglige vei til skole eller jobb. Vi har en butikk underveis? Sesongen er annerledes. Kan en vei gå om vinteren? Flere titalls spørsmål. Alle er så viktige.